Korg Portal Nederland

Ontdek de veelzijdigheid en kracht van de Korg Pa5X Professional Arranger Keyboard

superadmin juni 14, 2023

Ontdek de wereld van muzikale mogelijkheden met de Korg Pa5X, een professioneel arranger keyboard dat de toekomst van muziek definieert. De Korg Pa5X, gelanceerd in 2022, is het nieuwste product in de befaamde Pa-serie van Korg, bekend om hun innovatieve ontwerp en krachtige functies.

Belangrijkste kenmerken

De Korg Pa5X beschikt over een scala aan kenmerken ontworpen om de creatieve visie van muzikanten te bevorderen. Het heeft een upgradable besturingssysteem, een geluidsgenerator genaamd EDS-XP (Enhanced Definition Synthesis-Expanded), en 160 stemmen en oscillatoren voor een ongeƫvenaarde geluidskwaliteit. Het toetsenbord zelf is ook indrukwekkend, met de keuze uit 61, 73, of 88 toetsen, afhankelijk van uw behoeften.

Uitzonderlijke geluidskwaliteit

Met meer dan 2.200 fabrieksgeluiden en 130 drumkits, biedt de Pa5X een breed scala aan geluiden om uit te kiezen. De EDS-XP geluidsgenerator zorgt voor hoge definitie geluiden, terwijl de multimode filters en de 3-band EQ voor elke track verdere personalisatie mogelijk maken.

Meer informatie en specificaties zijn te vinden op de officiƫle Korg website: www.korg.com/us/products/synthesizers/pa5x/