Korg Portal Nederland

Korg Portal Nederland

Op tournee met Dermot Kennedy: de betrouwbare rol van Korg Nautilus

september 18, 2023 Geen categorie Reacties uitgeschakeld voor Op tournee met Dermot Kennedy: de betrouwbare rol van Korg Nautilus

Muzikanten weten dat live optredens en studio-opnames twee totaal verschillende werelden zijn. Wat maakt deze live ervaringen zo onvergetelijk? Voor de “Sonder”-tour van Dermot Kennedy speelt Benjamin Keys en zijn betrouwbare Korg Nautilus een belangrijke rol.

Wereldtournees zijn een uitdaging

Het is algemeen bekend dat wereldtournees fysiek en mentaal veeleisend zijn, niet alleen voor de artiesten maar ook voor hun instrumenten. In een exclusieve video legt Benji uit hoe de Nautilus niet alleen stevig is, maar ook ongelooflijk veelzijdig. Of het nu gaat om iconische locaties zoals de O2 in Londen of andere wereldwijde podia, deze synthesizer is een constante en betrouwbare factor.

Meer dan een instrument

Voor Benjamin is de Korg Nautilus meer dan zomaar een instrument; het is een essentieel onderdeel van zijn creatieve expressie. Zijn enthousiasme voor de Nautilus is onmiskenbaar wanneer hij spreekt over de cruciale rol die het speelt in zijn muzikale reis.

Waar details tellen

Op een mondiaal podium telt elk detail. In zo’n context onderscheidt de Korg Nautilus zich als een onvervangbaar instrument voor artiesten zoals Benjamin. Het is de synthese van betrouwbaarheid en veelzijdigheid die het een onmisbaar onderdeel maakt van het muzikale landschap.

Voor Nederlandse Korg-gebruikers en -liefhebbers die interesse hebben in het uitbreiden van hun muzikale mogelijkheden of gewoonweg nieuwsgierig zijn naar wat er op het gebied van synthesizers speelt, biedt het verhaal van Benjamin Keys een boeiend inzicht in de kwaliteiten die de Korg Nautilus zo speciaal maken.

Het is niet slechts een toevoeging aan een set-up, maar een instrument dat op zichzelf staat, klaar om bij te dragen aan de creatieve expressie van muzikanten over de hele wereld.

Bron: https://www.korg.co.uk/blogs/updates/on-tour-with-dermot-kennedy


0 comments

Comments are closed.