Korg Portal Nederland

Korg Portal Nederland

Miselu geeft Polysix Korg presentatie op Google I/O 2012

juni 27, 2012 featured, Producten Reacties uitgeschakeld voor Miselu geeft Polysix Korg presentatie op Google I/O 2012

San Francisco, CA — 27 juni 2012 — Miselu, een Silicon Valley startup met innovatieve oplossingen voor musici, hebben vandaag aangekondigd dat de Japanse electronische muziekinstrumenten gigant Korg hun software implementatie van hun world-renowned sythesizer, de Polysix, naar het Miselus platform gaan brengen en de eerste versie hiervan te presenteren op de Google I/O 2012 in San Francisco.

De eerste versie van de Polysix, een zesstemmige polyfone syntesizer, werd in 1981 bekend als eerste synthesizer voor een breder publiek. Zelf na 30 jaar zijn er nog arteisten die de legendarische Polysix gebruiken. De Polysix software synthesizer voor de PC en Mac zijn ook erg populair vanwege het unieke geluid, terwijl verzamelaars de originele hardware koesteren.

Miselu CEO Yoshinari Yoshikawa, “We zijn enorm blij om samen te werken met Korg, aangezien zij een aantal van de meest beroemde synthesizers in de geschiedenis hebben gebouwd en daar voegen ze nu de Polysix voor het  Miselu platform aan toe.”

Hironori Fukuda van Korg, “Het Miselu platform brengt ons een geweldige kans om een synthesizer applicatie te ontwikkelen met een totaal nieuwe gebruikerservaring. De reden dat we besloten om de Polysix te maken is dat het platform al perfect is aangepast synthesizer gebruik met lage latency gebaseerd op hun grote MusicSDK, een brede multi-touch display en een ingebouwd toetsenbord. Het was vrij gemakkelijk om van onze Polysix software over te gaan. Het Miselu platform is helemaal klaar voor het maken van muziek.”

Miselu and Korg geven de showcase van de Polysix op de Developer Sandbox tijdens Google I/O 2012. Op 27 en 28 juni kan je het team ontmoeten in het Moscone Center in San Francisco. De release datum van de applicatie moet nog worden aangekondig.

Bron: http://www.miselu.com/company/media/miselu-showcase-polysix-application-by-korg-google-io/


0 comments

Comments are closed.